Design

Vores køkkener fås som fingertappede egetræskøkken såvel som fuldmalede glatte overflader. Mange vælger en kombination. Eksempelvis en køkkenø som er med fingertappede egetræmoduler og en højskabsvæg i en glat malet overflade. Vi indfarver i alle farver efter godkendt NCS farvekode. Det er en smule dyrere at få køkkenet indfarvet i en selvvalgt NCS farve. Vores mest populære farver er: Light grey, Dark dusty grey, Chalk og Dusty dark green.

Egetræskøkkenerne olieres i naturolie, og fremstår derfor med en flot glød. De fuldmalede overflader leveres både som glatte overflader uden struktur og malede egetræsoverflader hvor årene fra egetræet syner igennem.

Greb

Køkkenet fås med og uden greb. På egetræskøkkenerne er der luft imellem skufferne som gør, at du ikke skal have greb, men vi anbefaler det på opvaskemaskinen, da det er det mest brugervenlige. På de malede køkkener er det muligt at få push funktion eller benytte sig af et tilkøbt greb. På køl- og frys skabene anbefaler vi igen et greb, gerne et der er nemt at tage fat i, så vacuumeffekten ikke hæmmer åbningen af lågen. Vi samarbejder med en lang række udbydere af greb og bistår gerne med den rette anbefaling hertil.

Sokkel

Soklen kan laves som udestående, tilbagetrukket eller i niveau. Det afhænger af det ønskede look.

Bordplade

Vi hjælper gerne med valg af bordplade, men I kan også selv stå for denne del. Vi samarbejder med de bedste producenter i Danmark og henviser gerne direkte til dem. Vi samarbejder b.la med Byens Fliser & Sanitet, Falke Granit m.fl.

Emhætte

Kan både indbygges i overskabet og være ”usynlig” eller laves som emhætte boks. Det afhænger igen af det ønskede look.

Korpus

Det indvendige korpus på køkkenet fås såvel sort som hvidt. Valget afhænger igen af det ønskede look. De snedkerlavede skuffer er naturligvis lavet i fuld egetræskorpus.

Vi leverer ikke indsatser til køkkenskufferne.

Priseksempler

Køkkenø & Højskabsvæg

Køkkenø i fingertappet olieret egetræ:

Fem egetræsskuffemoduler – tre skuffer i hvert modul
Skraldespandsmodul til under vasken – en stor skuffe med blendstykke i toppen
Opvaskefront
 

Højskabsvæg malet i en af vores 5 standard farver:

Et højskab til indbygget køleskab
Et højskab til indbygget fryser
Højskab med indbygget plads til 2 ovne
To højskabe med 4 hylder i hver
Skuffemodul under ovnene
5 overskabe
Køkkenet leveres med valgfri sokkel.
Priseksempel: 110.000 kr.
Prisen er ekskl. hårde- hvidevarer, greb, montering, levering, bordplade og evt. blendstykker.