Baderumsmøbler

Baderumsmøbler på special mål. Produceret på vores værksted i Nordsjælland. Vi garanterer dig et baderumsmøbel i høj kvalitet. Vi har sans for detaljerne og producerer kun løsninger, som vi kan stå 100% inde for.

baderumsmøbler-baderumsmøbel-møbel til bad-møbel til badeværelse

Baderumsmøbler til din bolig

Baderumsmøblerne er som standard lavet i naturolieret egefinér med fingertappede skuffer i massiv eg. Vi olierer også med to andre olieringer – en mørkere farve kaldet Coco – den  minder om røget eg i sit udtryk, og en farve, vi kalder sort – den minder om en dyb grå farve med masser af struktur.

Bademøblerne fås også med malede overflader og fronter. Vi leverer både med glatte malede overflader og overflader med profiler – også kaldet shaker fronter.

Baderumsmøblerne er håndlavede på vores snedkeri i Nordsjælland. Vi benytter markedets bedste skinnesystem fra Blum med soft close funktion på skufferne. 

Baderumsmøbler efter dit behov

Baderumsmøblerne kan laves med skuffer alene, eller som en kombination af skuffer og åben hyldeplads – du bestemmer. Vi laver også bademøbler på special mål. Baderumsmøblet kan leveres med og uden bordplade og vask. 

Som standard tilbyder vi en hvid bordplade med indstøbt vask i materialet Corian glacier, 12mm. Vasken fås både som firkantet, rund og oval – med og uden hanehul. Øverste skuffe har udsparing til vandlås. Corian fås i mange farver foruden hvid, og dette kan vi også være behjælpelige med ligesom vi samarbejder med en lang række sten- og bordpladeleverandører, hvis det ikke er materialet Corian som står øverst på ønskelisten.

baderumsmøbel-badeværelsesmøbel-bademøbel
baderumsmøbel-badeværelsesmøbel-bademøbel

Baderumsmøbler på special mål

Alle vores baderumsmøbler fås på special mål, så det passer 100% til placeringen i din bolig. Vi går op i detaljer, og de rigtige materialevalg og vi guider jer fra start til slut. Vi kommer gerne ud og ser på mulighederne for et bademøbel hjemme hos dig ligesom vi altid tegner baderumsmøblet til dig inden produktionen påbegyndes.

Hos Dahl & Wulf står vi for det hele, hvis du ønsker et snedkerproduceret baderumsmøbel til badeværelset. 

Vores kunder er glade og tilfredse med deres behandling og produktet de har købt hos os. Derfor anbefaler 4,8 ud af 5 personer os til andre.

Baderumsmøbler siden 2010

Vi udvikler baderumsmøbler i flere forskellige materialer og går op i de helt små detaljer, som skaber de mest unikke løsninger til vores kunder siden 2010.

Produceres på eget værksted

Siden 2010 har vi på eget værksted specialiseret os i skræddersyede løsninger til private og erhvervskunder i hele Danmark.

Baderumsmøbler skræddersyes til dig

Vi skræddersyer løsninger til vores kunder uanset om det drejer sig om badeværelse, kontor, køkken, soveværelse eller andet. 

baderumsmøbler-snedkerskab-bademøbel

60 x 50 cm.

10.900 kr.

baderumsmøbel tegning-tegning skab

80 x 50 cm.

13.400 kr.

baderumsmøbel tegning-tegning skab

120 x 50 cm.

Fra 15.800 kr.

baderumsmøbel tegning-tegning skab

140 x 50 cm.

Fra 21.200 kr.

Hvad koster Corian Glacier bordpladerne?

Alle baderumsmøbler kan leveres med og uden bordplade og vask. Vi rådgiver og hjælper gerne med tilkøb af bordplade og vask – i mange forskellige materialer. Som standard tilbyder vi en hvid bordplade med indstøbt vask i materialet Corian Glacier, 12mm, og den koster fra 5.800 kr. Vasken fås både som firkantet, oval og rund.

60’er modul – priser fra 5.800 kr.
80’er modul – priser fra 6.200 kr.
120’er modul – priser fra 7.000 kr.
140’er modul – priser fra 7.400 kr.

Ovenstående størrelser er vores standard størrelser, men vi kan også levere på specialmål.

Bordpladerne kan leveres med og uden hanehul. Prisen er den samme på et standard hanehul på Ø35.

Priserne er ekskl. montering, levering og opmåling. Vi leverer til fortovskant (i en radius af 50 km fra Allerød) for 699 kr. For levering udenfor den angivne radius regnes et specifikt tilbud. Det er også muligt selv at afhente baderumsmøblet på vores snedkeri i Allerød, her er prisen 199 kr. for pakning og håndtering.

Dahl & Wulf har eksisteret siden 2010. Vi startede med at producere snedkerlavede løsninger til vores egne renoveringsprojekter i vores ejendomsvirksomhed, men efter en stigende interesse og efterspørgsel besluttede vi i 2018 at udvikle det til at være en selvstændig forretning målrettet såvel den private forbruger som erhvervskunder. 

I dag har vi samarbejder med flere entreprenører, typehusfirmaer, hotelkæder og naturligvis private forbrugere. Vi vil meget gerne spare med dig om dine drømme. Du er velkommen til at kontakte os.

Snedker baderumsmøbler og fordele

Der er flere grunde til, hvorfor det kan være en fordel at vælge et snedkerproduceret baderumsmøbel i forhold til et masseproduceret:

Snedkerproducerede møbler er fremstillet med en håndværksmæssig ekspertise, der sikrer en høj kvalitet. Møblerne er produceret med omtanke for materialer og detaljer, og der er fokuseret på at skabe et smukt og holdbart produkt.

Når du vælger et snedkerproduceret baderumsmøbel, har du mulighed for at få et møbel, der passer nøjagtigt til dine ønsker og behov. Du kan få et møbel, der passer til dit baderum og til din personlige stil.

Baderumsmøbler der skiller sig ud fra mængden

Snedkerproducerede baderumsmøbler er ofte designet med en unik stil og personlighed. Du kan få et møbel, der skiller sig ud fra mængden og som er et kunstværk i sig selv. Baderumsmøblerne er ofte mere holdbare end masseproducerede møbler. De er fremstillet med omtanke for holdbarhed og er lavet med de bedste materialer og udstyr.

Snedkerproducerede baderumsmøbler miljøvenlige end masseproducerede møbler. De er fremstillet med fokus på bæredygtighed og ressourceudnyttelse, og der er ikke spild i produktionsprocessen. Hvis du vil læse mere omkring hvorfor egetræ er en fordel, så kan du læse mere om egetræ her.

Alt i alt er der mange fordele ved at vælge et snedkerproduceret baderumsmøbel. Du får et møbel, der er unikt, holdbart og skræddersyet til dine behov, samtidig med at du gør en indsats for miljøet.

Inspiration til baderumsmøbler

Kontakt os i dag for at høre mere om vores snedker baderumsmøbler og hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe det perfekte baderum, der lever op til det udseendesmæssige look du leder efter. Vi ser frem til at høre fra dig. I mellemtiden anbefaler vi dig, at kigge igennem vores gallerier på sociale medier eller her på hjemmesiden. Der kan findes mange gode idéer og hentes inspiration, så du er mere sikker i dit valg omkring udtryk og design, når du selv skal have produceret et baderumsmøbel af vores snedkere.

Du finder links til vores sociale profiler i bunden af hjemmesiden. Du kan besøge vores galleri her på siden og gennemse vores tidligere kunders baderumsløsninger, som vi håber at du finder interessant.

Afspil video om baderumsmøbler-snedkermøbel-snedkermøbel badeværelse-bademøbel træ

Fingertappede skuffer

Vores baderumsmøbler er produceret i naturolieret egefinér med fingertappede skuffer i massiv eg. Fingertappede skuffer er en særlig teknik, der anvendes til at fremstille skuffer uden brug af søm eller skruer. Fingertappede skuffer fremstilles ved at skære træet i en bestemt form, så der dannes en tappetunge på den ene del af træet, som passer ned i en not i den anden del af træet. Når de to dele presses sammen, danner tappetungen og noten en stærk og holdbar samling.

Denne teknik er kendt for at være meget holdbar og stabil, og det er derfor en populær teknik i møbelproduktion og vi bruger teknikken til stort set alle vores baderumsmøbler, da det giver en virkelig flot finish og er en meget populær detalje, som vores kunder elsker. Vores baderumsmøbler er kendt for deres æstetiske udseende, da de synlige tapper i træet giver et flot og rustikt udtryk. Det bidrager samtidig til både holdbarheden og det æstetiske udtryk vores baderumsmøbler besidder og som vores kunder sætter stor pris på. Det er detaljer som dette man får ved at benytte sig af snedkerproducerede baderumsmøbler.

Vi garanterer et tidsløst og smukt udtryk til dit badeværelse og sikrer dig, at du får et baderumsmøbel der er produceret med øje for de helt små detaljer og den lækre afsluttende finish.

Oliebehandling af bademøbler

Vi tilbyder vores snedker bademøbler i flere forskellige udtryk, som skabes ved hjælp af oliebehandlinger. Vi benytter kun de absolut bedste olier til vores baderumsmøbler. Typisk benytter vi Coco eller sort olie. Coco-oliens mørkere farve minder om røget eg i sit udtryk, mens sort-olien har en dyb og grålig farve med masser af struktur. Uanset hvilket udtryk du ønsker, så kan vi hjælpe dig med det. Vi sikrer dig at du ikke får et kedeligt badeværelse, som ligner alle andre. Vi hjælper dig med alt fra rådgivning til indretningsidéer og inspiration, så du får et badeværelse du aldrig vil fortryde designet af.

Vi leverer også vores møbler med malede overflader og fronter. Du kan vælge mellem glatte malede overflader eller overflader med profiler, også kendt som shaker fronter. Disse giver en mere traditionel og tidløs stil, der passer ind i de fleste danske indretninger af badeværelser i Danmark.

Håndlavet baderumsmøbel med sans for detaljen

Alle vores baderumsmøbler er håndlavede på vores snedkeri i Nordsjælland. Vi bruger kun de bedste materialer og det bedste udstyr, hvilket inkluderer markedets bedste skinnesystem fra Blum med soft close funktion på skufferne.

Dette sikrer, at dit baderumsmøbel er holdbart, nemt at bruge og ikke smækker og støjer, hvis man glemmer at lukke skuffen forsigtigt. Du kan bruge vores baderumsmøbler uden at være nervøs for, at det går i stykker. Det er robust, holdbart og lækkert hele vejen igennem. Derfor har vi haft succes med vores forretning i mere end et årti og det vil vi fortsætte med, så længe at vores kunder efterspørger kvalitetsmøbler til deres badeværelser.

31 67 27 29