Kontakt Dahl & Wulf

kontakt dahl og wulf-benedikte wulf-kontakt

Kontakt Dahl & Wulf

Hos Dahl & Wulf går vi op i den personlige kontakt og på at skabe et møbel, som er perfekt for jer nu og mange år ud i fremtiden.

Hos os vil I ikke møde en chatbot, ubesvarede emails og opkald, eller lang leveringstid. ⁠Vi sætter en ære i at være tilgængelige.

Vi mødes gerne med jer på snedkeriet i Nordsjælland, hvor I kan fornemme de arbejdende hænder, støvet på gulvet, duften af træ og se en masse af vores produktioner. Indimellem kan det være rart at mærke, hvordan skufferne kører, føle den silkeglatte overfalde eller bare fornemme firmaet bag. Uanset, er I velkomne hos os.

+45 31 67 27 29

home@dahlwulf.dk

Vores kunder er glade og tilfredse med deres behandling og produktet de har købt hos os. Derfor anbefaler 4,8 ud af 5 personer os til andre.

Specialister i snedkerløsninger

Vi udvikler møbler i flere forskellige materialer og går op i de helt små detaljer, som skaber de mest unikke løsninger til vores kunder.

Produceres i Nordsjælland på eget værksted

Siden 2010 har vi på eget værksted specialiseret os i skræddersyede løsninger til private og erhvervskunder i hele Danmark.

Skræddersyet snedkerløsninger til din bolig

Vi skræddersyer løsninger til vores kunder uanset om det drejer sig om badeværelse, kontor, køkken, soveværelse eller andet. 

31 67 27 29