Snedkerkøkken

Få et snedkerkøkken produceret i special mål i høj kvalitet og med sans for detaljer og finish. Produceres på eget værksted i Nordsjælland siden 2010.

snedkerkøkken-snedkerkøkkener-køkken snedker-indretning

Snedkerkøkken tilpasset din bolig

Vores snedkerkøkkener fås som fingertappede egetræskøkken såvel som køkkener med fuldmalede glatte overflader. Mange vælger en kombination. Eksempelvis en køkkenø med de fingertappede egetræskuffer og en højskabsvæg i en malet overflade. 

Vi indfarver i alle farver efter godkendt NCS farvekode. Det er en smule dyrere at få køkkenet indfarvet i en selvvalgt NCS farve. Vores mest populære farver er: Light grey, Dark dusty grey, Chalk og Dusty dark green.

Egetræskøkkenerne olieres som standard i naturolie, og fremstår derfor med en flot glød. Vil olierer også med en mørkere olie, som vi kalder Coco – den minder om røget eg i sit udtryk og ikke mindst i en olie vi kalder sort – den minder om en dyb koksgrå nuance. 

De fuldmalede overflader leveres både som glatte overflader uden struktur, malede egetræsoverflader hvor årene fra egetræet syner igennem, ligesom vi kan levere fronter med profiler – også kaldet shaker fronter.

Snedkerproduceret køkken

Vores snedkerkøkkener fås med og uden greb. På egetræskøkkenerne er der luft imellem skufferne som gør, at du ikke skal have greb, men vi anbefaler det på opvaskemaskinen, da det er det mest brugervenlige. 

På de malede snedkerkøkkener er det muligt at få push funktion eller benytte sig af et tilkøbt greb. På køl- og frys skabene anbefaler vi igen et greb, gerne et der er nemt at tage fat i, så vacuumeffekten ikke hæmmer åbningen af lågen. Vi samarbejder med en lang række udbydere af greb og bistår gerne med den rette anbefaling hertil.

Soklen kan laves som udestående, tilbagetrukket eller i niveau. Det afhænger af det ønskede look.

snedkerkøkken-køkken snedker-træ køkken-snedker køkken mål
køkken skitse-skitse af køkken-køkken tegning

Hvad koster et snedkerkøkken?

Køkkenø i fingertappet olieret egetræ:

Fem egetræsskuffemoduler – tre skuffer i hvert modul
Skraldespandsmodul til under vasken – en stor skuffe med blendstykke i toppen
Opvaskefront

Højskabsvæg malet i en af vores 5 standard farver:

Et højskab til indbygget køleskab
Et højskab til indbygget fryser
Højskab med indbygget plads til 2 ovne
To højskabe med 4 hylder i hver
Skuffemodul under ovnene
5 overskabe

Køkkenet leveres med valgfri sokkel.

Priseksempel: 157.000 kr.

Prisen er ekskl. hårde- hvidevarer, greb, montering, levering, bordplade og evt. blendstykker.

Farvemuligheder

Alt indenfor snedkerkøkkener

Hos Dahl & Wulf står vi for det hele, hvis du ønsker et nyt snedkerkøkken. Vi står for opmålingen og tegner det hele for dig, så du kan se hvordan det ser ud, inden vi påbegynder produktionen.

Vi hjælper med valg af bordplade, hårde-hvidevarer og meget mere. Vi samarbejder med de bedste producenter i Danmark og henviser også gerne direkte til dem. Vi samarbejder b.la med Byens Fliser & Sanitet, Falke Granit, Alverdens Fliser, Massiv bordplader m.fl.

Emhætten kan både indbygges i overskabet og være ”usynlig” eller laves som emhætte boks, ligesom den kan være integreret i kogepladen. Valget afhænger af det ønskede look og køkkenets muligheder.

Det indvendige korpus på køkkenet fås i såvel sort som hvidt melamin eller egetræ. Valget afhænger igen af det ønskede look og jeres budget. De snedkerlavede skuffer er naturligvis lavet i massivt egetræ.

Vores kunder er glade og tilfredse med deres behandling og produktet de har købt hos os. Derfor anbefaler 4,8 ud af 5 personer os til andre.

Specialister i snedkerkøkkener

Vi udvikler møbler i flere forskellige materialer og går op i de helt små detaljer, som skaber de mest unikke løsninger til vores kunder.

Produceres i Danmark på eget værksted

Siden 2010 har vi på eget værksted specialiseret os i skræddersyede løsninger til private og erhvervskunder i hele Danmark.

Skræddersyet køkken til din bolig

Vi skræddersyer løsninger til vores kunder uanset om det drejer sig om badeværelse, kontor, køkken, soveværelse eller andet. 

Dahl & Wulf har eksisteret siden 2010. Vi startede med at producere snedkerlavede løsninger til vores egne renoveringsprojekter i vores ejendomsvirksomhed, men efter en stigende interesse og efterspørgsel besluttede vi i 2018 at udvikle det til at være en selvstændig forretning målrettet såvel den private forbruger som erhvervskunder. 

I dag har vi samarbejder med flere entreprenører, typehusfirmaer, hotelkæder og naturligvis private forbrugere. Vi vil meget gerne spare med dig om dine drømme. Du er velkommen til at kontakte os.

31 67 27 29