Om os

benedikte dahl wulf-dahl wulf

Hvem er Dahl & Wulf?

Dahl & Wulf har eksisteret siden 2010. Vi startede med at producere snedkerlavede løsninger til vores egne renoveringsprojekter i vores ejendomsvirksomhed.

Efter stigende interesse og efterspørgsel besluttede vi i 2018 at udvikle det til at være en selvstændig forretning målrettet såvel den private forbruger som erhvervskunder. 

I dag har vi samarbejder med flere entreprenører, typehusfirmaer, hotelkæder og naturligvis private forbrugere. Vi vil meget gerne spare med dig om dine drømme. Du er velkommen til at kontakte os.

Vi producerer mange typer snedkerløsninger

Vi fremstiller mange forskellige snedkerlavede løsninger; Køkkener, indbyggede skabe, reoler og hele walkin closets. 

Baderumsmøbler, radiatorskjulere, vinreoler, sengeborde og special bestillinger. Hver produktion er unikt og skræddersyes den enkelte kundes ønsker og behov. Af samme årsag kan alle produkter fås i den farvekode, de ønskes i.

natborde-natborde

Produceres i Nordsjælland

Vi producerer vores produkter på vores snedkeri i Nordsjælland, Vedbæk og Allerød. Herfra tilbyder vi at kunderne selv kan afhente deres bestilling og selv stå for montagen af denne eller vi bistår med denne del og leverer og monterer bestillingen hos dig som kunde. 

Der er en prismæssig besparelse på at afhente og montere selv, men det kræver selvfølgelig, at man har en handyman gemt i maven eller en tilknyttet håndværker, der kan hjælpe en.

Vores kunder er glade og tilfredse med deres behandling og produktet de har købt hos os. Derfor anbefaler 4,8 ud af 5 personer os til andre.

Specialister i snedkerløsninger

Vi udvikler møbler i flere forskellige materialer og går op i de helt små detaljer, som skaber de mest unikke løsninger til vores kunder.

Produceres i Nordsjælland på eget værksted

Siden 2010 har vi på eget værksted specialiseret os i skræddersyede løsninger til private og erhvervskunder i hele Danmark.

Skræddersyede snedkerløsninger til din bolig

Vi skræddersyer løsninger til vores kunder uanset om det drejer sig om badeværelse, kontor, køkken, soveværelse eller andet. 

Dahl & Wulf har eksisteret siden 2010. Vi startede med at producere snedkerlavede løsninger til vores egne renoveringsprojekter i vores ejendomsvirksomhed, men efter en stigende interesse og efterspørgsel besluttede vi i 2018 at udvikle det til at være en selvstændig forretning målrettet såvel den private forbruger som erhvervskunder. 

I dag har vi samarbejder med flere entreprenører, typehusfirmaer, hotelkæder og naturligvis private forbrugere. Vi vil meget gerne spare med dig om dine drømme. Du er velkommen til at kontakte os.

31 67 27 29