Radiatorskjulere

Radiatorskjulere på mål i flere forskellige designs. Få produceret din unikke radiatorskjuler i alle størrelser og med et design der passer perfekt ind i din boligs indretning.

radiatorskjuler-radiatorskjulere-radiatorskjuler special mål

Radiatorskjulere tilpasset dine radiatorer

En skræddersyet radiatorskjuler er den optimale finish for et rum med radiatorer. Vi har to standardmodeller, En udgave med runde huller og en udgave med firkantede huller. men har du et andet ønske, eller har du nogle gamle radiatorskjulere, som du skal supplere, kan vi også producere specialløsninger ligesom vi gerne tegner en særlig radiatorskjuler til netop jeres hjem.

Vi kan levere radiatorskjulere på mål i olieret eller malet egetræsfiner, hvor årene i træet syner igennem eller i malet mdf, hvor overfladen fremstår silkeblød. Vi indfarver i alle farverkoder. Selv om vi producerer flest hvide, kan det være meget smukt, at radiatorskjulerne indfarves i samme farve som væggen og vinduespartiet.

Da alle hjem er forskellige, kommer vi altid ud og måler specifikt op. Vi kan producere radiatorskjulere i alle størrelser.

radiatorskjuler-radiatorskjulere-radiatorskjuler på mål-radiatorskjulere på mål
radiatorskjuler-radiatorskjulere-radiatorskjuler på mål-radiatorskjulere på mål
radiatorskjuler-radiatorskjulere-radiatorskjuler på mål-radiatorskjulere på mål
radiatorskjuler-radiatorskjulere-radiatorskjuler på mål-radiatorskjulere på mål

Radiatorskjuler med runde huller

Modellen har runde huller som giver et blødt udtryk

100cm × 92cm

Kan males i alle NCS farver uden merpris.

Prisen er ekskl. montering, transport og evt. blendstykker.

5.500 kr. inkl. maling

radiatorskjuler på mål-radiatorskjulere på mål-radiatorskjuler tegning-radiatorskjuler-radiatorskjulere-radiatorskjulere på mål-radiatorskjuler på mål
radiatorskjuler på mål-radiatorskjulere på mål-radiatorskjuler tegning-radiatorskjuler-radiatorskjulere-radiatorskjulere på mål-radiatorskjuler på mål

Radiatorskjuler med firkantede huller

Modellen har firkantede huller som giver et mere stramt udtryk

100cm × 92cm

Kan males i alle NCS farver uden merpris.

5550 kr. inkl. maling

Prisen er ekskl. montering, transport og evt. blendstykker.

5.550 kr. inkl. maling

Kan det betale sig at vælge en radiatorskjuler?

Valget mellem at udskifte gamle radiatorer og installere radiatorskjulere afhænger af flere faktorer, herunder din budget, dine æstetiske præferencer og dine varmebehov.

Radiatorskjulere kan være en god løsning, hvis du ønsker at opdatere udseendet af dit rum, samtidig med at du bevarer de eksisterende radiatorer. Radiatorskjulere kan også hjælpe med at forbedre varmefordelingen i rummet og reducerer varmetab gennem vinduer og døre. Derudover kan radiatorskjulere også beskytte små børn og kæledyr mod de varme overflader.

Dog, hvis dine gamle radiatorer er ineffektive og har en lav varmeudgang, kan det være mere omkostningseffektivt i det lange løb at udskifte dem med mere effektive radiatorer.

radiatorskjuler-radiatorskjulere-radiatorskjuler på mål-radiatorskjulere på mål

Vores kunder er glade og tilfredse med deres behandling og produktet de har købt hos os. Derfor anbefaler 4,8 ud af 5 personer os til andre.

Specialister i radiatorskjulere

Vi udvikler møbler i flere forskellige materialer og går op i de helt små detaljer, som skaber de mest unikke løsninger til vores kunder.

Produceres i Danmark på eget værksted

Siden 2010 har vi på eget værksted specialiseret os i skræddersyede løsninger til private og erhvervskunder i hele Danmark.

Skræddersyede radiatorskjulere til din bolig

Vi skræddersyer løsninger til vores kunder uanset om det drejer sig om badeværelse, kontor, køkken, soveværelse eller andet. 

Radiatorskjulere: Sådan finder du den rigtige

Hos Dahl & Wulf har vi produceret radiatorskjulere på mål siden 2010. Hvis du leder efter en komplet løsning der lever op til dine krav og er udført i kvalitetsmaterialer og af snedkere med sans for detaljen, så er du kommet til det rette sted.

Vi vil præsentere dig for vores ekspertise og opmærksomhed på detaljer inden for radiatorskjulere, der ikke kun skjuler dine radiatorer effektivt, men også tilføjer stil og funktionalitet til dit hjem. Ønsker du at få et tilbud på en radiatorskjuler på mål til din bolig, så kan du gratis indhente et komplet tilbud. Vi sidder klar til at hjælpe dig videre med den helt rigtige løsning til dit hjem.

Snedker radiatorskjulere: Fra opmåling til montering

Hos Dahl & Wulf er vi specialister indenfor produktion af radiatorskjulere, og vi tilbyder en komplet løsning til dig, som indebærer alt fra opmåling til montering af dine radiatorskjulere. Vores radiatorskjulere er designet i høj kvalitet og passer perfekt til dine radiatorer. 

Med vores komplette løsning får du både funktionalitet og æstetik. Vi har forskellige materialer og designs at vælge imellem, så du kan finde den rette radiatorskjuler til dit hjem. Vi kan også producere en radiatorskjuler efter dine ønsker, hvis vores referencebilleder ikke falder i din smag. Se mere i vores galleri lige her.

radiatorskjuler-radiatorskjulere-radiatorskjuler på mål-radiatorskjulere på mål
radiatorskjuler-radiatorskjulere-radiatorskjuler på mål-radiatorskjulere på mål

Hvad er en radiatorskjuler?

Formålet med en radiatorskjuler er at dække dine radiatorer og skjule deres kedelige udseende. Den fungerer som et dekorativt element i dit hjem, samtidig med at den opretholder radiatorernes funktion. Der findes forskellige utallige typer af radiatorskjulere. De fås i mange forskellige farver og materialer og med forskellige udtryk, så det passer perfekt ind i dit hjem og indretning.

Funktionen af en radiatorskjuler er ikke kun æstetisk, men også praktisk. Den hjælper med at styre varmefordelingen ved at lede varmen væk fra væggen og ud i rummet. Beregn pris på radiatorskjuler.

Fordele ved at bruge en radiatorskjuler

Beskyttelse mod varmeafgivelse og forbrændinger: Radiatorskjulere dækker radiatorerne, hvilket reducerer risikoen for at komme i kontakt med den varme overflade og beskytter dig, dine børn eller dine kæledyr mod forbrændinger.

Mulighed for ekstra opbevaringsplads: Du kan få en radiatorskjuler med en tophylde, der giver ekstra plads til opbevaring af bøger, dekorationer eller andre genstande. Dette hjælper med at maksimere pladsen i dit hjem på en praktisk måde.

Disse fordele ved brug af en radiatorskjuler gør det til et ideelt køb, kontra at investere i nye radiatorer der ofte er dyre, da man skal have fagfolk på til installationen og slutresultatet passer ind i de færreste boliger. Vi finder den rette størrelse, design og kvalitet der matcher dine behov og krav.

Forskellige materialer og designs af radiatorskjulere

Radiatorskjulere fås i forskellige materialer og designs, der passer til enhver indretning. Hos Dahl & Wulf kan vi godt lide at have lidt alternative valgmuligheder. Vi tør godt at tage nogle chancer med vores farvevalg og udtryk, da vi mener at der skal være plads til udfoldelse og forskellige holdninger til hvad mode er og hvordan farver kombineres i de danske boliger i dag.

Vi har blandt andet lavet radiatorskjulere i hvide, lyserøde, grå, sorte og mange andre farver. Du kan her på vores hjemmeside finde vores tidligere producerede radiatorskjulere til kunder rundt omkring i Danmark og se alt fra mørkt træ til lyserøde skjulere. Uanset om du foretrækker en simpel og minimalistisk stil, en hyggelig og atmosfærisk indretning eller en mere kompleks vej, så lover vi dig at du hos os vil finde det helt rigtige til netop din bolig.

Find inspiration her på siden eller se mere i vores galleri, som du finder ved at klikke her.

Mere end 13 års erfaring med produktion af radiatorskjulere

Hos Dahl & Wulf har vi siden 2010 produceret radiatorskjulere i alverdens udformninger og materialer. Derfor ved vi også at vi er dygtige til det vi laver. Vi har prøvet alle fejlene og fundet ud af hvad der fungerer, når man skal producere skjulere. 

Vi sidder klar til at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige løsning, så hvis du ønsker en radiatorskjuler på mål, så er vi klar til at hjælpe dig videre.

radiatorskjuler-radiatorskjulere-radiatorskjuler på mål-radiatorskjulere på mål
radiatorskjuler-radiatorskjulere-radiatorskjuler på mål-radiatorskjulere på mål

Sådan vælger du den rigtige radiatorskjuler til dit hjem

Ønsker du ikke at købe en radiatorskjuler hos os, så skal du være opmærksom på flere ting inden, at du kaster dig ud i bestilling andre steder eller vil købe brugt. Derfor får du her nogle punkter, som du kan gøre brug af hvis du føler for det. På den måde sikrer du ikke at spilde unødvendige penge på en radiatorskjuler, som du måske ikke bliver tilfreds med i sidste ende.

  • Mål: Sørg for at måle dine radiatorer korrekt, så du kan finde en skjuler, der passer perfekt til din bolig. Hvis der måles forkert, så vil der opstå problemer med at tilgå termostat og varmen kan have problemer med, at slippe optimalt ud i rummet.

  • Design og materiale: Vælg et design og et materiale, der passer til din indretning og smag. Spørg ind til materialer, som radiatorskjuleren er produceret af og hvilken olie der benyttes. Det er vigtigt at der bruges materialer der kan klare store temperaturudsving for at sikre en lang holdbarhed. Husk dette, hvis du handler et andet sted end hos Dahl & Wulf.

  • Kvalitet: Der findes mange kvaliteter og du skal derfor være obs inden bestilling eller køb af radiatorskjulere hos private eller andre snedkere. Tjek produktets kvalitet. Spørg ind til hvordan det produceres og hvordan det behandles fra start til slut produktion.

  • Tophylde: Overvej om du vil have en skjuler med en tophylde, som giver ekstra opbevaringsplads eller du vil have en mere almindelig skjuler der ikke tager for meget fokus i rummet.

Installation og vedligeholdelse af radiatorskjuler

Installation og vedligeholdelse af en radiatorskjuler kræver nøjagtige mål for at fungere optimalt og give det rigtige udtryk i rummet. Hvis du ikke vælger en komplet løsning hos os, så skal du sørge for at følge producentens instruktioner nøje under installationen for at sikre korrekt montering og holdbarhed. Vedligehold din radiatorskjuler regelmæssigt ved rengøring med milde rengøringsmidler, så den bevarer sit udseende.

Pris og kvalitet af radiatorskjulere

Forholdet mellem pris og kvalitet af radiatorskjulere er afgørende, når du køber en eller flere skjulere. Faktorer som materialevalg, størrelse og design kan påvirke prisen på en radiatorskjuler. Det er vigtigt at investere i en holdbar og effektiv skjuler for at opnå den bedste værdi. Radiatorer er noget af det mest holdbare i dit hjem og det er før set, at radiatorer holder op til 100 år. Derfor skal du også vælge at få din radiatorskjuler produceret i en kvalitet, som er holdbar og sikrer at du ikke skal ud og investere i radiatorskjulere flere gange i din boligs levetid.

Materialet har selvfølgelig en stor betydning for holdbarheden på din radiatorskjuler, ligesom behandlingen af materialet også er vigtigt. Der er også små detaljer i produktionen, som flere producenter ikke benytter og derfor forkorter levetiden grundet mindre erfaring på området.

Hos Dahl & Wulf er vi danmarksmestre i at lave radiatorskjulere og vi står 100% på mål for vores kvalitet. Ingen løsninger forlader vores snedkerværksted uden at være fejlfrit og i orden.

radiatorskjuler-radiatorskjulere-radiatorskjuler på mål-radiatorskjulere på mål
radiatorskjuler-radiatorskjulere-radiatorskjuler på mål-radiatorskjulere på mål

Køb af radiatorskjulere: Hvor kan du finde dem?

Hvis du leder efter radiatorskjulere af høj kvalitet, så fremstiller vi hos Dahl & Wulf gennemførte og holdbare radiatorskjulere med utallige udtryk. Ønsker du at prøve kræfter et andet sted, så kan du finde skjulere hos snedkere og producenter. Der findes et par stykker med speciale i radiatorskjulere.

Du kan også tjekke online markedspladser som DBA, Facebook Marketplace eller andre genbrugsplatforme. Det kan dog være svært at finde en radiatorskjuler der passer på dine mål.

Ofte er brugte radiatorskjulere også produceret på special mål og derfor kan der være behov for at ændre i produktet for, at få det til at matche med egne mål. Det kan også kræve nedslibning og ny maling, hvis skjuleren ikke har det rigtige udtryk og skal passe ind.

Kontakt eventuelt flere forskellige producenter for at finde et bredt udvalg frem af radiatorskjulere til overkommelige priser og som passer ind i din smag.

Dahl & Wulf har eksisteret siden 2010. Vi startede med at producere snedkerlavede løsninger til vores egne renoveringsprojekter i vores ejendomsvirksomhed, men efter en stigende interesse og efterspørgsel besluttede vi i 2018 at udvikle det til at være en selvstændig forretning målrettet såvel den private forbruger som erhvervskunder. 

I dag har vi samarbejder med flere entreprenører, typehusfirmaer, hotelkæder og naturligvis private forbrugere. Vi vil meget gerne spare med dig om dine drømme. Du er velkommen til at kontakte os.

kontakt dahl og wulf-benedikte wulf-kontakt
Skal vi tage en snak?
Mit navn er Benedikte Dahl Wulf og jeg vil meget gerne hjælpe dig med at vælge den rigtige radiatorskjuler. Kontakt mig på 31 67 27 29 eller på home@dahlwulf.dk.
31 67 27 29