Vinreoler

snedker vinreol-vinreol-vinreoler-vinreol special mål-vinreol træ-træ vinreol

Vinreoler tilpasset din bolig og vin

Vi designer og indretter vinrum i alle størrelser. Ligesom med vores andre snedkerlavede møbler skræddersyes løsningen til det enkelte rum og behov og interiøret laves i olieret egetræ. Kræver dit vinrum en glasafskræmning og/eller et køleanlæg har vi samarbejdspartnere, som kan bistå med disse løsninger.

Vores samarbejdspartnere leverer både almindelige døre/dørpartier, skydedørsløsninger samt glas med og uden sprosser.

En vinkælder, et vinrum, en vinvæg eller en vinkælder new yorker væg… uanset hvad kan vi hjælpe dig med at realisere din vin-drøm.

Uanset om I ønsker plads til mange liggende vine, vine i kasser eller en kombination af et vin- og drinksrum, så kan vi hjælpe jer. Vi har lavet vinrum i mange størrelser og udformninger og har mange ideer til mulige løsninger.  Vi tager udgangspunkt i jer, jeres rum/bolig og jeres budget.

Vores kunder er glade og tilfredse med deres behandling og produktet de har købt hos os. Derfor anbefaler 4,8 ud af 5 personer os til andre.

Specialister i vinreoler

Vi udvikler møbler i flere forskellige materialer og går op i de helt små detaljer, som skaber de mest unikke løsninger til vores kunder.

Produceres i Danmark på eget værksted

Siden 2010 har vi på eget værksted specialiseret os i skræddersyede løsninger til private og erhvervskunder i hele Danmark.

Vinreol skræddersyet til din bolig

Vi skræddersyer løsninger til vores kunder uanset om det drejer sig om badeværelse, kontor, køkken, soveværelse eller andet. 

Dahl & Wulf har eksisteret siden 2010. Vi startede med at producere snedkerlavede løsninger til vores egne renoveringsprojekter i vores ejendomsvirksomhed, men efter en stigende interesse og efterspørgsel besluttede vi i 2018 at udvikle det til at være en selvstændig forretning målrettet såvel den private forbruger som erhvervskunder. 

I dag har vi samarbejder med flere entreprenører, typehusfirmaer, hotelkæder og naturligvis private forbrugere. Vi vil meget gerne spare med dig om dine drømme. Du er velkommen til at kontakte os.

31 67 27 29