Indretning

Indretning kan være svært, når det er ens egen bolig og det har vi forståelse for. Derfor kan det være en god idé at få hjælp af en indretningsarkitekt for, at slippe tøjlerne og kunne nyde et flot resultat. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med, at skabe de flotteste omgivelser i din bolig.

indretning-indretningshjælp-indretningsarkitekt-inspiration til indretning

Indretning tilpasset din bolig

Hos Dahl & Wulf tilbyder vi hjælp til indretning af såvel et helt hjem som et enkelt rum. Vi tilbyder individuel rådgivning hvor vi tager udgangspunkt i stil, behov, ønsker og økonomi. I samarbejde med kunden definerer vi hvilken type oplæg, der er behov for og dermed den aktuelle pris for opgaven.

Når vi guider til indretning arbejder vi som en uafhængig samarbejdspartner, hvis oplæg er baseret på produkter fra mange forskellige leverandører og ofte i forskellige prisklasser. At indrette et hjem eller et rum handler om at skabe den rette stemning og stil, som sikrer, at I har lyst til at være der og føler jer hjemme. Hygge er noget vi danskere rigtig godt kan lide, og det kan skabes på rigtig mange måder.

Prisen varierer i forhold til det individuelle projekt og oplæggets karakter. Du kan finde inspiration til din indretning i vores galleri eller på sociale medier, hvis du ikke ved hvad du vil have endnu.

Indret dit hjem med vores møbler

Vi udvikler løbende nye møbler og indretningsartikler. Det sker i takt med, at vi i vores designprocesser bliver inspireret til nye muligheder, og ikke mindst når vi føler, at markedet har et ”behov” for et nyt produkt/møbel. Eksempelvis har vi i efteråret 2022 udviklet en designlinje med natborde og tilhørende konsolborde.

Vi kalder dem for ”balletdanseren”, da de enkle ben minder om en let og luftig balletdanser, der står på tåspidssko. Disse møbler har allerede fundet plads i mange hjem og en hotelkæde i København. Natbordet koster 4800 kr. pr. stk. og konsolbordet koster 6800 kr. pr. stk. De kan begge indfarves i lige den farve, der ønskes, så de harmonerer med det hjem/rum, som de skal stå i.

Vores kunder er glade og tilfredse med deres behandling og produktet de har købt hos os. Derfor anbefaler 4,8 ud af 5 personer os til andre.

Indretningshjælp til privat og erhverv

Vi har mange års erfaring med indretning og rådgivning i forhold til hvordan du skal indrette din bolig. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud.

Dahl & Wulf har eksisteret siden 2010. Vi startede med at producere snedkerlavede løsninger til vores egne renoveringsprojekter i vores ejendomsvirksomhed, men efter en stigende interesse og efterspørgsel besluttede vi i 2018 at udvikle det til at være en selvstændig forretning målrettet såvel den private forbruger som erhvervskunder. 

I dag har vi samarbejder med flere entreprenører, typehusfirmaer, hotelkæder og naturligvis private forbrugere. Vi vil meget gerne spare med dig om dine drømme. Du er velkommen til at kontakte os.

31 67 27 29