Indbygningsreoler

Få en indbygningsreol tilpasset til din bolig. Produceret af snedker med mere end 15 års erfaring indenfor indbygningsreoler på special mål.
indbygningsreoler-indbygningsreol-indbygningsreol snedker-walk in reol

Indbygningsreoler tilpasset din bolig

Vi leverer snedkerlavede reoler, skabe, walk-in-closets og meget andet interiør. Alt sammen målrettet dit hjem. Har du det perfekte spot til drømmereolen, skal børneværelset have en hems, ønsker du at optimere pladsen under din trappe med et indbygget skab, eller skal du blot bruge lidt mere opbevaring i din garage. Mulighederne er uendelige, og vi skræddersyer de enkelte møbler til det individuelle behov.

Møblerne laves i fire overflader:

  • Olieret egetræ
  • Malet egetræ hvor årene fra egetræet syner igennem malingen
  • Glat fuldmalet overflade
  • Malet overflade med profiler – også kaldet shaker fronter

Indbygningsreol med detaljer i kvalitetsmaterialer

Indretningen i indbygningsreolen aftales med dig/jer, og det samme gør beslutningen omkring hvorvidt det skal være med eller uden greb, push funktion eller udskårede greb i eksempelvis skufferne. Indbygningsreolerne kan indfarves i alle NCS farvekoder.

Hvis du ønsker at få tilsendt en pris indikation på den ønskede indbygningsreol, send os da en skitsetegning med ca. mål og den umiddelbare indretning, der ønskes. Send også gerne et foto af hvor snedkerreolen skal være, og hvilken overflade der ønskes. På baggrund af det fremsendte kommer vi retur med en prisindikation for møblet.

indbygningsreoler-indbygningsreol-indbygningsreol snedker-walk in reol

Vores kunder er glade og tilfredse med deres behandling og produktet de har købt hos os. Derfor anbefaler 4,8 ud af 5 personer os til andre.

Specialister i indbygningsreoler

Vi udvikler møbler i flere forskellige materialer og går op i de helt små detaljer, som skaber de mest unikke løsninger til vores kunder.

Produceres i Nordsjælland på eget værksted

Siden 2010 har vi på eget værksted specialiseret os i skræddersyede løsninger til private og erhvervskunder i hele Danmark.

Skræddersyet reol til din bolig

Vi skræddersyer løsninger til vores kunder uanset om det drejer sig om badeværelse, kontor, køkken, soveværelse eller andet. 

Dahl & Wulf har eksisteret siden 2010. Vi startede med at producere snedkerlavede løsninger til vores egne renoveringsprojekter i vores ejendomsvirksomhed, men efter en stigende interesse og efterspørgsel besluttede vi i 2018 at udvikle det til at være en selvstændig forretning målrettet såvel den private forbruger som erhvervskunder. 

I dag har vi samarbejder med flere entreprenører, typehusfirmaer, hotelkæder og naturligvis private forbrugere. Vi vil meget gerne spare med dig om dine drømme. Du er velkommen til at kontakte os.

31 67 27 29